Boxpakje Dorus rib gestreept blauw wit baby jongen

€ 32,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 5 tot 15 werkdagen

Prachtig tijdloos gestreept babypakje voor een jongen

Dit jongens boxpakje is zo'n fijn basic pakje om in de kast te hebben liggen. Streepjes zijn altijd een goed idee. Daarnaast is het boxpakje niet alleen mooi om te zien, maar draagt het ook nog eens heel erg comfortabel. Het kruippakje is gemaakt van super fijne rib jersey, welke uit 95% katoen bestaat. Het babypakje voor jongens sluit door middel van 5 zilveren drukknoopjes. Tussen de beentjes is er voor gekozen om geen opening te maken. Wil je het verschonen gemakkelijk maken? Wip dan heel snel de beentjes eruit. Het boxpakje valt op maat tot iets kleiner. Twijfel je over de juiste maat? Kies dan voor maat 56. Wil je het boxpakje echt als geboorte pakje gebruiken? Kies dan maat 50. 

Het jongens boxpakje is gemaakt van fijne rib jersey, wat bestaat uit 95% katoen. Dit is voor een klein baby'tje super fijn. Maak het eerste pakje compleet met een knoopmutsje van dezelfde stof of een andere kleur knoopmutsje of donkerblauw merinowollen mutsje. Maak het setje af met donkerblauwe babyslofjes. 

Om de kwaliteit te waarborgen, adviseren om het pakje niet warmer dan 30 graden te wassen en ook niet in de droger te doen. Een scheutje natuurazijn zet de kleuren vast en zorgt er voor dat de kleuren langer mooi blijven. Dit hoeft maar een klein scheutje te zijn in het wasverzachter bakje. 

Alle kenmerken op een rij:

  • uitgevoerd in jersey rib
  • bevat 5 zilverkleurige drukknoopjes
  • verkrijgbaar in maat 50 t/m maat 68
  • 95% katoen en 5% elastaan
  • praktisch met aan- en uitkleden 
  • met tijdloos streepje

Ook interessant