Tuinbroek Floris wafel bruin donkerbruin jongen neutraal

€ 33,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 5 tot 15 werkdagen

Stoere tuinbroek van bruine wafelstof voor jongens

Tuinbroek Floris is een ontzettend schattig broekje voor het najaar. Door de warme kleur past het bij heel veel shirtjes. De bretels van de tuinbroek voor jongens zijn verstelbaar in lengte. De gekruiste banden geven het broekje een speelse uitstraling. De banden zijn nog langer wanneer deze gewoon recht geknoopt worden. De elastieken band aan de achterkant en de boordjes zorgen er voor dat het broekje mooi aansluit. 

Combineer het jongensbroekje samen met longsleeve Roy en James of sweater Luca tot een perfecte outfit.  Het broekje valt mooi op maat. Doordat het broekje er al is vanaf maat 56 is dit ook een super schattig outfitje voor een kleine baby. 

Natuurlijk is het fijn dat het broekje zolang mogelijk mooi blijft. Wij adviseren daarom om de tuinbroek niet warmer dan 30 graden te wassen en ook niet in de droger te doen. Een scheutje natuurazijn zet de kleuren vast en zorgt er voor dat de kleuren langer mooi blijven. Dit hoeft maar een klein scheutje te zijn in het wasverzachter bakje. 

Alle kenmerken op een rij:

  • uitgevoerd in bruine wafelstof
  • verkrijgbaar in maat 56 t/m maat 98
  • verstelbaar
  • gemaakt van 100% katoen wafel

Ook interessant