Gilet Fee bodywarmer teddy ecru geborduurde bloemetjes paars meisje

€ 27,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 5 tot 15 werkdagen

Super trendy teddy meisjes gilet met kapmouw

Super fijn giletje voor meisjes voor het najaar. In de winter en in het najaar kan het soms al flink frisjes zijn. Giletjes zijn dan super handig om als extra laagje te dragen. In het najaar kan het giletje ook als tussenjasje dienen voor de frisse ochtenden.  Gilet Fee is gemaakt van een heerlijke zachte teddy stof met geborduurde bloemetjes. De teddy stof is ecru wit van kleur en de bloemetjes zijn paars met okergeel. De bodywarmer is gevoerd met lila katoenstof (anders dan op de foto) en afgewerkt met een kraagje en kapmouwtjes. Hierdoor is het ook perfect om als tussenjasje te dragen, zeker omdat het giletje ook dicht kan met 4 drukknopen. 

Gilet Fee valt groot. Wanneer je wilt dat het giletje wat korter valt dan op de tailleband, zou ik voor een kleinere maat kiezen. Het giletje is verkrijgbaar vanaf maat 74.

Combineer gilet Fee met paperbag rok Loes en Florien, ruffleshirtjes Lien en Clay of blouse Pika. Ook jurkje Samantha in combinatie met legging Loes is een perfecte combinatie. 

Om het vestje zo mooi mogelijk te houden, adviseren wij om het niet warmer dan op 30 graden te wassen en niet in de droger te doen. Een scheutje natuurazijn houdt de kleuren vast en zorgt er voor dat de stof mooi zacht blijft. 

Alle kenmerken op een rij:

- gemaakt van 100% polyester

- verkrijgbaar in maat 80 t/m maat 140

- met kraagje en kapmouwtjes

- gevoerd met lila katoen

- valt ruim

Ook interessant